Toiminta

Fabellan toiminta on vasta aluillaan ja hakemassa sitä oikeaa muotoaan, tällä hetkellä varsinkin tuntitoiminta näyttää jäävän enemmän taka-alalle, sen tilalle ovat siirtymässä kasvatus, hoitajat sekä valmennukset.


Tallin jokainen hevonen ottaa hoitajan, paitsi yksityishevoset. Ainoa kriteeri hoitajalle on se, että hän käy hoitamassa hoitsunsa ainakin kerran kuukaudessa, ja kohtelee sitä hyvin. Kisoihin ja muuhun tallin toimintaan ei ole välttämätöntä osallistua, mutta se olisi toivottavaa. Hoitajan sivuilla lukee ehdotuksia, mitä hoitsun kanssa voisi tehdä, ja miten he ovat edistyneet. Näin voi helposti tietää, onko edistynyt hyvään vai huonoon suuntaan. Hoitajat kirjoittavat hoitokerroistaan tarinan, josta saa virtuaalirahaa. Virtuaalirahalla voi ostaa hoitsulle varusteita tai osallistua leireille, tunneille tai kursseille. Hoitajat voivat myös pyytää itselleen valmennuksen, joka maksaa 40v€.


Ratsastustunteja järjestetään säännöllisesti. Alla lista vakioratsastustunneista, joihin voi toki osallistua vain silloin kun itse haluaa, eli ei tarvitse ryhtyä vakiotuntilaiseksi.

Ma: HeC

Ti: HeB

Ke: ei tunteja

To: Este

Pe: Toivetunti (joka kerta ratsastajat saavat toivoa mitä tunnilla tehdään)

La: ei tunteja

Su: HeA-VaB


Kursseja ja leirejä tulee myöhemmin...

Kisoja järjestetään harvemmin, laji vaihtelee kouluratsastuksesta länkkään. Kisoja järjestetään lähinnä jaosten alaisina.

Kasvatamme kaikenlaisia rotuja maan päällä kaikkiin lajeihin, kunhan siihen löytyy hyvät hevoset. Risteytyshevosia emme jalosta, ja pyrimme muutenkin pitämään kaikki rodut puhtaina. Teemme myös tilausvarsoja, eli niistäkin voi kysellä sähköpostilla tai vieraskirjassa. Kasvattamistamme hevosista ja myytävistä kasvateista saat tietoa myöhemmin.


Kuva: ransu.kuvat.fi